Välkommen som medlem i Feministiskt initiativ 2013!

Vi hälsar dig välkommen som medlem i Feministiskt initiativ. När du anmält dig nedan så skickas du vidare till en sida där du väljer hur du vill betala.

Fyll i dina uppgifter nedan.

Personnummer skrivs med tio siffror (utan mellanslag eller streck). Rosa fält är obligatoriska.

 
Personnummer
Förnamn *
Efternamn *
Adress
Postnummer *
Postadress
Land
Telefon *
  
Mobil
  
Telefax
  
E-post
Född : *
Kön:
 
Har du varit medlem i Fi tidigare?
Om du är under 26 år kommer du även bli medlem i vår samarbetsorganisation Unga Feminister. Läs mer på ungafeminister.se Vill du det?

När du klickat på spara kommer du vidare till en bekräftelsesida och sedan en sida där du har möjlighet att betala din medlemsavgift.

Medlemsavgiften är en valfri summa mellan 50–500 kronor. Fi får inget partistöd och medlemsavgifter är en viktig inkomstkälla för vår organisation, men vi tycker att alla ska ha möjlighet att vara medlemmar och därför betalar du den summa du har möjlighet att betala. Medlemskapet innebär bland annat att du stöttar Fi som organisation, får information, utskick och har rösträtt på våra kongresser och årsmöten.

Vi kommer att spara uppgifterna i ett medlemsregister. Registret kommer att användas för sedvanligt internt bruk. För att kunna starta nya medlemsgrupper i landet samt för att redan existerande medlemsgrupper ska få kännedom om nya medlemmar i sin närhet lämnar vi ut adressuppgifter till personer som lokalt har ansvar för medlemsadresser. Inga uppgifter kommer att lämnas till utomstående personer som inte är medlemmar.

Uppgifter rensas ur registret om du säger upp ditt medlemskap, vilket du gör genom att maila medlem@feministisktinitiativ.se.

Som medlem och under 26 år blir du även medlem i Unga Feminister. Detta för att föra statistik över våra medlemmar och ha möjlighet att söka bidrag från ungdomsstyrelsen. Även personer över 26 år är välkomna i Unga Feminister. Läs mer på ungafeminister.se.

Tack för att du blir medlem i Feministiskt initiativ!


Tillbaka